Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü” münasebetiyle işçi ve emekçilerin bayramını kutladığı bir mesaj yayımladı. 

Başkan Altuğ, alın teri ve emeğin yüce bir değer olduğuna, işçi ve işverenin birbirini tamamlayan halkalar olduğunu belirttiği mesajında şunları dile getirdi: 

“1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramı, emekçiye ve emeğe verilen değerin çok önemli bir göstergesidir. Hayatın her alanında emek vererek üretenler, her zaman toplumların refahını yükseltmiştir.

Bizler, alın terinin önemini, kutsallığını bilen ve bütün insanlığa örnek bir dayanışma kültürünü yüzyıllardır yaşatmaya çalışan büyük bir medeniyetin mirasçılarıyız. Ülkemizin en değerli sermayesi üretimdir. Her türlü şartta emek verenlerin sadece yılın belli bir gününde değil, her zaman yanlarında olmaya gayret ediyoruz. 

Bu duygu ve düşüncelerle  üretimin en önemli noktası olan alın terinin, üreterek çalışmanın gücünün kutlandığı bu günde üreten her kesimin Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyorum.”

Haber Tarihi : 1/5/2023
PAYLAŞ
Son Haberler ::