Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Sakarya Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Çiğdem Erdoğan Atabek, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ ve Meclis Başkanı Erdem Ercan ev sahipliğinde gerçekleşen programa, SATSO Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Divanı ve Ak Parti yetkilileri de iştirak etti.

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, söz konusu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Sakarya üreterek büyüyen bir şehir. Bu yüzden bizim durmadan çalışmamız lazım. Sakarya   ve Türkiye ekonomisinin durmaya tahammülü yok. Ülke olarak sahip olduğumuz zenginlikleri, avantajları, güçlü yanlarımızı değerlendirememek bizi geri götürür. Üretmek bu anlamda önemli. Biz Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası olarak her zaman üretim diyoruz ve bu yönde gayret ediyoruz. Projelerimizi şehrimizin erklerinin de destekleriyle hep birlikte hayata geçiriyoruz. Çünkü biliyoruz ki birlik ve beraberlik şehrin büyümesi ve gelişmesi demektir. Hepimiz bu şehri daha ileriye götürmek için çalışıyoruz. Genel seçimlerimizin de ilimiz ve ülkemiz adına hayırlı olmasını diliyor tüm adaylara başarılar diliyorum.”

SATSO Meclis Başkanı Erdem Ercan ise Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek şehrin gelişimi adına yapılan tüm çalışmaları yakından takip ettiklerini ve seçim sürecinin ilimiz, ülkemiz adına hayırlı olmasını temenni ederek başarılar diledi.

SATSO ziyaretinde konuşan Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek, “Sakarya Ticaret ve Sanayi Odamız şehrimizin marka değerini yükseltmek adına çok önemli işlere imza atıyor. Bizler de iş dünyamızın temsilcileri ile şehrimiz için uyum içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Güven ve istikrarın hakim olduğu bir Türkiye’nin iş dünyamıza da olumlu yansımaları olacaktır. Cumhurbaşkanımız liderliğindeki kadrolarımız, sivil toplum kuruluşlarımız ve iş dünyamızla el birliği içerisinde büyümeye devam edeceğiz” dedi.

Haber Tarihi : 9/5/2023
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::