Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası ile Doğu Marmara Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi (ABİGEM) işbirliğinde "Dijital Pazarlama” Eğitimi gerçekleştirildi.

SATSO’nun resmi eğitim ve seminer platformu SATSO Akademi üzerinden online olarak düzenlenen eğitimde Eğitmen Yağmur Avaroğlu’nun sunumu ve anlatımıyla konuyla ilgili bilgiler katılımcılara aktarıldı.

Eğitimde dijital pazarlamaya giriş, kullanım istatistikleri ve kanallar, dijital konumlandırma, strateji oluşturma, doğru kanal seçimi ve internet siteleri, sosyal medya platformları gibi birçok konuda ayrıntılı bilgiler paylaşıldı.

Eğitimin son bölümünde katılımcıların konu hakkında merak ettiklerinin cevaplandırıldığı soru-cevap bölümü gerçekleştirilirken, eğitime katılanlara SATSO Akademi platformu üzerinden katılım belgeleri otomatik olarak takdim edildi.

Haber Tarihi : 10/5/2023