Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı vesilesiyle kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Altuğ mesajında büyüyen Türkiye’yi daha aydınlık yarınlara ulaştırmanın iyi eğitim almış gençlerin çabasıyla mümkün olacağına dikkat çekerek şunları dile getirdi:

“19 Mayıs, Türk milletinin birlik ve bütünlüğüne yönelik saldırılar veya tehditler karşısında yılmadığının ve vatanı uğruna gerektiğinde canını feda ederek birliğinin ve bağımsızlığının elinden alınmasına fırsat vermeyeceğinin simgesi olmuştur.

19 Mayıs 1919’da atılan milli mücadele süreci içerisinde Türk Ulusu, Büyük Önder Atatürk’ün önderliğinde başlatılan var olma mücadelesini emsalsiz bir zaferle, bağımsızlık mücadelesini kazanmıştır. Bugün bu gurur gününün 104. Yılına ulaşmanın onur ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bu büyük günü Türk gençliğine armağan etmesi, onlara olan inancını ve güvenini göstermektedir. Gençlere değer veren, onları en iyi şekilde yetiştirerek, kişilikli ve özverili kuşaklar olarak yarınlara hazırlayan uluslar, geleceğe güvenle bakabilirler. Ülkemizin en büyük yatırımı dinamik, girişimci ve üretken gençleridir. Bu ülkenin gerçek sahibi olan gençlerimizi gittikleri her yolda destekleyerek ve asla yalnız bırakmayarak geleceğimizin emin ellerde olmasını gayret edeceğiz; onlara daima güveniyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşları ve aziz şehitlerimizi rahmet ve minnet ile anıyor, Türk Gençliğinin ve tüm Türk Milleti’nin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyorum.”

Haber Tarihi : 18/5/2023
PAYLAŞ
Son Haberler ::