Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin 79. Olağan Genel Kurulu sonrası güven tazeleyerek yeniden başkan seçilen M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na bir tebrik mesajı yayımladı.

TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi’nde gerçekleştirilen ve iki gün süren 79. Genel Kurul’a SATSO’yu temsilen Yönetim Kurulu Başkanı Altuğ ile birlikte Yönetim Kurulu Üyeleri ve oy kullanmak için TOBB Delegeleri de iştirak etmişti.

Başkan Altuğ, reel sektörün en büyük çatı kuruluşu ve destekçisi olan TOBB’un iş dünyasıyla birlikte ülkenin de büyümesi için önemine vurgu yaparak; “İş dünyamızın en büyük çatı kuruluşu olan TOBB’un 79. Genel Kurulu’nda Odamızı temsilen delegelerimiz ve Yönetim Kurulumuzla birlikte yerimizi aldık. Mevcut Başkanımız Sn. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun güven tazeleyip yeniden Başkan seçilmesinden mutluluk duyuyoruz.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimiz, bugüne kadar Sn. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun başkanlığında ulusal ve uluslararası alanda katma değeri yüksek, ciddi çalışmalara imza atmıştır. Başkanımızın bu doğrultuda iş dünyamızın sorunlarının giderilmesi, ülkemizin uluslararası pazarlarda etkinliğinin artması için ikili iş birlikleri gibi birçok başarılı çalışmalarına devam edeceğine olan inancımız tamdır. Bizler de üst birliğimizin desteği ve iş birliği çerçevesinde ülkemizin ve ilimizin gelişimi için çalışmayı sürdüreceğiz.

Bu vesileyle Başkanımız Hisarcıklıoğlu’nun yanı sıra Yönetim Kurulu Üyelerine, Komisyon-Konsey ve Kurullara seçilen tüm temsilcilere başarılarla dolu bir görev dönemi diliyorum. Ülkemiz ve iş dünyamız için hayırlı olsun.

Haber Tarihi : 2/6/2023
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::