Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası resmi eğitim/seminer platformu SATSO Akademi’de "Satış Teknikleri” konulu eğitim gerçekleştirildi.

Eğitmen Serdar Bilecen’in sunumu ve SATSO üyesi firma temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirilen online eğitimde ayrıntılı birçok önemli bilgi paylaşıldı, merak edilen sorular cevaplandırıldı.

Eğitimde satışın temeli, modern dünyada satış, müşterinin dayanılmaz haklılığı – müşteri memnuniyeti, satıcının vazgeçilmezleri, doğru iletişim kurmak, müşteriyi anlamak, ihtiyaca, cevap vermek, ilişkiler geliştirmek, müşteriyi bulmak, müşteri bulmak kaynakları, müşteriye özel olduğunu hissettirmek, doğru yaklaşım, doğru mesaj, ürün tanıtımı yapmak, temel sunum teknikleri, ne değil nasıl, pazarlık teknikleri, itirazları cevaplamak, karşılaşılan sorunlar için cevap anahtarı, satışı kapatmak ve kapatma zamanını fark etmek konularında katılımcıları bilgilendiren Eğitmen Serdar Bilecen, satış tekniklerinin öğrenen kişileri tüketicilere daha etkili ve verimli şekilde ürün/hizmetleri sunma yetenekleri olacağının altını çizdi.

Eğitmen Bilecen satış ve müşterinin öneminin ilk ticaretten bu yana çok değiştiğini, pandemiden sonra da yeni bir döneme girildiğine dikkat çekti. Satışın süreçleri ve satış ilişkisinin önemine değinerek günümüzde olan ciddi rekabet koşullarında tüketiciyi ikna yolları ve satış fırsatlarını iyi belirlemenin işletmeyi öne çıkaracağına, ihtiyaç ve trendlerin iyi takip edilmesinin fayda sağlayacağına vurgu yaptı.


Haber Tarihi : 19/2/2024
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::