Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, Berat Kandili vesilesiyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Altuğ, Berat Kandili’nin tüm İslam alemine ve insanlığa hayırlar getirmesini dileyerek açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Ramazan Ayının müjdecisi olan Berat Kandiline ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Berat Gecesi, kurtuluş, af ve arınma gibi anlamlara gelen özel bir gecedir. İnananlara kulluk bilinci ve hesap verme şuuruyla suç ve yanlışlardan kaçınmaları, günahlardan arınmaları, Yüce Allah'ın sonsuz rahmet ve merhametine sığınmaları gerektiğini bir kere daha hatırlatmaktadır. Ayrıca, dini ve toplumsal hayatımızda ilahi af, mağfiret ve rahmet temennilerinin, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının da yoğun biçimde yaşanmasına vesile olan eşsiz zaman dilimleridir.

Bu kandil de ahlak ve erdemin, doğruluk ve dürüstlüğün, barış içinde yaşamanın, insanî erdemler bağlamında ulaşılabilecek en üstün değerler olduğunu bütün kandillerde olduğu gibi bizlere hatırlatıyor.

Bu duygu ve düşüncelerle başta üyelerimiz olmak üzere Sakaryalı hemşehrilerimizin, Türk Milletinin ve tüm İslam Aleminin Berat Kandilini kutluyor, bu kutlu gecenin her şeyden önce sağlık, huzur, bereket ve tüm insanlığa güzellikler getirmesini, barış ve huzura vesile olmasını temenni ediyorum.”

Haber Tarihi : 23/2/2024
PAYLAŞ
Son Haberler ::