Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü” münasebetiyle işçi ve emekçilerin bayramını kutladığı yazılı bir mesaj yayımladı.

Başkan Altuğ ülkenin kalkınması ve geleceği için emeğini ortaya koyarak çalışan tüm çalışanların Türkiye için bir değer olduğuna vurgu yaparak mesajında şunları dile getirdi: “1 Mayıs emekçilerin üretimden gelen güçlerini kullanarak, hem kendi çalışma ve yaşam koşullarının düzeltilmesi, hem de dünya üzerinde var olan her türlü haksızlığın ve eşitsizliğin düzeltilmesi için, hep birlikte dayanışma içinde oldukları gündür. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü vesilesiyle işçilerimizin ve emekçilerimizin alın terinin ne kadar kutsal olduğu bir kez anlaşılıyor. Üretimin her aşamasında bir fiil olarak aktif bir şekilde çalışan işçi ve emekçilerimiz, ülkemizin büyümesi ve kalkınmasına büyük katkılar sunuyor.  

Emek ve alın terini mukaddes kabul eden bir medeniyetin mensupları olarak çalışan kardeşlerimizin refahını sağlamak toplum olarak hepimizin ortak sorumluluğudur. Bu bilinç ve sorumluluk duygusuyla her daim yanlarında olmaya devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle üretimin en önemli noktası olan alın terinin, üreterek çalışmanın gücünün kutlandığı bu günde üreten her kesimin Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyorum.”

Haber Tarihi : 1/5/2024
PAYLAŞ
Son Haberler ::