Sayın Üyemiz,

Birliğimizden Odamıza gelen yazıda Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından Elektrik ile İlgili Fen Adamlarının Yetki, Görev ve Sorumlulukları Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik Taslağı hazırlandığı belirtilerek, görüş ve öneriler talep edilmektedir.

Aşağıdaki linkte yer alan Elektrik ile İlgili Fen Adamlarının Yetki, Görev ve Sorumlulukları Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik taslağı, yönetmelik gerekçesi, görüş bildirme formu ve karşılaştırma cetveli dikkate alınarak ilişkin görüş ve önerilerinizin aşağıdaki linkte yer alan formlara işlenerek Birliğimize sunulmak üzere 06 Ocak 2022 Perşembe günü mesai bitimine kadar Odamız [email protected] adresine gönderilmesi hususunu bilgilerinize rica ederiz.

Taslak dosyalarına ulaşmak için tıklayınız.

Görüş - öneri formlarına ulaşmak için tıklayınız.

Haber Tarihi : 30/12/2021