Sayın Üyemiz,

Birliğimizden Odamıza gelen yazıda Zorunlu Depozito Yönetim Sistemiyle ilgili taslak düzenlemeler hakkında görüşler talep edilmektedir.

Aşağıdaki linkte verilen dosyalarda zorunlu depozito yönetim sisteminin genel ilkelerine ilişkin esaslar ile kapsamına ve kapsama alınan ambalajların sağlaması gereken kriterlere ilişkin esasları belirlemek amacıyla hazırlanan taslak düzenlemeler ek-1, ek-2 ve ek-3’te, zorunlu depozito yönetim sisteminin kapsamı, içeriği ve uygulamalarına yönelik bilgi notu da ek-4'te yer almaktadır.

Söz konusu taslaklara ait görüşlerinizin ek-5'te verilen tabloya işlenerek (her bir taslak için ayrı ayrı) 04.03.2022 Cuma günü 16:00’ya kadar Odamız [email protected] adresine göndermeniz hususunu bilgilerinize sunarız.

Gelen Yazıya, Eklerine ve Görüş Bildirme Tablosuna ulaşmak için tıklayınız.

Haber Tarihi : 3/3/2022