Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Sağlık, Temizlik ve Kozmetik Ürünleri Ticareti sektörü temsilcisi 15. Meslek Komitesi, geçtiğimiz haftalarda gerçekleştirilen seçimlerin ardından 15. Meslek Grubunda faaliyet gösteren üyelerine teşekkür etti.

Komite üyeleri teşekkür açıklamasında şunları dile getirdi: “15. meslek komitesi olarak yeni dönemde sektörümüzün sorunları, taleplerine cevap vererek üyelerimizin sesi olmayı sürdüreceğiz. Sektör temsilcilerimiz bizlere güvenerek burada büyük bir sorumluluğu bizlere layık gördüler. Bizlere oy vererek kapısını gönlünü açan yanımızda duran tüm üyelerimize teşekkür ediyoruz.

SATSO şehrimizin en büyük mesleki örgütü. Üyelerin buradan ve bizlerden şehir için ve sektörleri için beklentisi çok yüksek. Bizler de buna çalışmalarımızla cevap vereceğiz. Önceki dönemde komşu illerimiz başta olmak üzere birçok ilde bulunan TSO bünyesindeki sektör temsilcilerimizle iş birliği oluşturup ortak sorunların ulusal anlamdaki sesi olmaya gayret ettik. Birçok problemin çözümüne direk etki ettik. Bu dönemde de faaliyetlerimiz artarak devam edecek.

Bizlere oy veren vermeyen tüm sektörümüzün sorunlarına karşı disiplinle çalışacağız. Bizlere güvenen Sakarya’daki tüm sektör temsilcilerimize 15. Komitesi adına teşekkür ediyoruz.” dedi.

Haber Tarihi : 26/10/2022
Paylaş