Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Hırdavatçılar, Metal Ticareti ve Geri Dönüşümcüler temsilcisi 14. Meslek Komitesi Üyeleri, Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş.’ye (SEDAŞ) ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyarete 14. Meslek Komite Başkan Yardımcısı Semih Bayıl, Komiteden Meclis Üyesi Hasan Çakır, Komite Üyesi Abdullah Gençdinç ile aynı zamanda SATSO Elektrik - Elektronik ve Elektromekanik Grubu temsilcisi 10. Meslek Komitesinden Meclis Üyeleri Hasan Şevki ve Kenan Dağ iştirak ettiler.

SEDAŞ Yetkililerinin ev sahipliğinde gerçekleştirilen ziyaretin ana konusunu sanayi işletmeleri veya imalathanelerde sıkça yaşanan elektrik kesintileri oluştururken şehre yönelik trafo, hat gibi yapılacak yeni yatırımlara yönelik de istişarelerde bulunuldu. Meslek Komite Üyeleri işletme sahiplerinin plansız elektrik kesintilerinden dolayı ciddi şekilde mağdur olduğunu, üretimde kullanılan elektronik makinelerin kesintiler yüzünden arıza yaptığını ve faaliyetlerinin aksadığını dile getirerek destek beklediklerini belirttiler.

Haber Tarihi : 17/11/2022
Paylaş