Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ nden Odamıza gelen yazıda Sağlık Bakanlığı Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu (TİTCK) tarafından 15.05.2014 tarihli ve 29001 sayılı Resmi Gazete'de piyasaya arz edilen tıbbi cihazların satış, reklam ve tanıtım faaliyetlerine ilişkin usul ve esasları düzenlemek amacıyla Tıbbi Cihaz Satış, Reklam ve Tanıtım Yönetmeliği'nin uygulanması sürecinde değişiklik ihtiyacının hasıl olması nedeniyle "Tıbbi Cihaz Satış, Reklam ve Tanıtım Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik Taslağı" nın hazırlandığı belirtilerek, hazırlanan yönetmelik taslağı hakkında görüş ve  önerilerimiz talep edilmektedir.

Tıbbi Cihaz Satış, Reklam ve Tanıtım Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik Taslağı hakkındaki görüş ve önerilerinizin ekte yer alan form doldurularak 28 Nisan 2023 Cuma günü saat 12.30'a kadar [email protected] adresine gönderilmesi gerektiği hususunu bilgilerinize sunarız.

Gelen yazıya ulaşmak için tıklayınız.
Taslak metine ulaşmak için tıklayınız.
Karşılaştırma tablosuna ulaşmak için tıklayınız.
Genel gerekçeye ulaşmak için tıklayınız.
Görüş bildiri formuna ulaşmak için tıklayınız.
Haber Tarihi : 26/4/2023