Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yiyecek, İçecek ve Konaklama Hizmetleri grubu temsilcisi 5. Meslek Komitesi, Sakarya Tarım ve Orman İl Müdürü Ali Ulvi Özerdem’i makamında ziyaret etti.

Ziyarete komite temsilcilerinden Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökhan Tiryaki, Komite Başkan Yardımcısı Mustafa Enes Numal, Meclis Üyesi İffet Hacıeyüpoğlu ve Komite Üyesi Ceyhun Eser iştirak etti.

Ziyarette sektörde faaliyet gösteren işletmelerin sorunlar, kafe ve restoran, yemek sanayicileri, yurt ve otel mutfaklarındaki denetimlere, izin ve işletme kayıt belgelerinin alınış usulüne yönelik istişarede bulunuldu.

Ziyaretle ilgili değerlendirme bulunan SATSO 5. Meslek Komitesi Mensubu ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökhan Tiryaki, “Tarım ve Orman İl Müdürümüz Ali Ulvi Özerdem’e komitemize gösterdiği nazik misafirperverlik için teşekkür ediyoruz. Sektörümüz için oldukça verimli bir görüşme oldu. Müdürümüze sektör mensuplarımızın yaşadığı sorunları, çözüm önerilerini aktardık. Fikir alışverişinde bulunarak beklentilerimizi dile getirdik ve 5. Meslek Komitesi olarak işleyişte problemlerin çözülmesi noktasında daima iş birliği yapmaya ve sorumluluk almaya hazır olduğumuzu dile getirdik. Ayrıca Odamız öncülüğünde kurulma aşamasında olan Bitkisel Üretim ve Sera OSB’nin son durumu hakkında da bilgiler verdik.

Müdürümüz de SATSO’nun şehrimiz için önemine değinerek çalışmalarımız için hem Odamıza hem de komitemize teşekkür etti. Tüketicinin sağlıklı hizmet almasına yönelik denetim, ruhsatlandırma işlemlerinin hassasiyetle devam ettiğini vurgulayarak bu süreçte iş dünyasının da ihtiyaçları ve beklentilerinin karşılanmasına yönelik her görüşe açık olduklarını, sorunların çözümü noktasında iş birliğini önemsediklerini vurguladı.” dedi.
Haber Tarihi : 31/7/2023
Paylaş