Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası 31. Meslek Komitesi (Bilişim ve Telekomünikasyon) üyeleri, Sakarya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Büro Amiri Numan Bilgili’ye ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyarete 31. Meslek Komitesinden SATSO Yönetim Kurulu Üyesi Behlül Bayrak, Komite Başkanı İmdat Delican ve Başkan Yardımcısı Enes Sevindik, Meclis Üyeleri Necmettin Kırık ve Cemil Kaya ile Komite Üyesi Ahmet Şehit iştirak etti.

Görüşmede GSM sektörünün sorunları ve yeni kanun düzenlemeleri ile ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.

Ziyareti değerlendiren SATSO Yönetim Kurulu Üyesi ve 31. Meslek Komitesi Temsilcisi Behlül Bayrak; “Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Büro Amiri Numan Bilgili’ye nazik misafirperverliği ve bize, üyelerimize gösterdiği ilgi, sorunlarımıza yönelik yaklaşımı için teşekkür ediyoruz.

 Bilişim ve telekomünikasyon ve sektöründe faaliyet gösteren meslek mensuplarımızın iş yerlerine yapılan denetimlerde yurtdışından faturalı şekilde ithal edilen ürünlerin faturalarında yer alan ve meslektaşlarımızın yeterli bilgi sahibi olmadığı konularda denetime gelen ekipler tarafından çeşitli bilgi ve belgeler istendiği duyumunu aldık. Bizler de bu konuyla ilgili gerekli temasları kurarak büro amirliğimiz ile fikir alışverişi yaptık. Sektörümüzün sorunlarını gidermek ve tüketicilerimize kaliteli hizmet verilmesi için gerekli temaslarımızı sürdürmeye devam edeceğiz.” dedi.

Haber Tarihi : 3/10/2023
Paylaş