Geçtiğimiz hafta SATSO bünyesinde gerçekleştirilen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Sakarya İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi seçimlerinin ardından başkan ve başkan yardımcıları da seçildi.

Listelerin kesinleşmesinin ardından Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Üyeleri yapılan ilk gündemli toplantıda kendi aralarında başkan ve başkan yardımcılarını seçerek görevlerine başladı.

Buna göre 2023-2027 dönemi TOBB Sakarya İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Semih Çiftçi olurken, Başkan Yardımcıları Muhammed Çalışkan ve Murat Kaya oldu.

Başkan ve Yardımcıları seçimlerinin ardından SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ’un da katılımıyla istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Tanışma ve değerlendirme toplantısında konuşan Başkan Akgün Altuğ, Genç girişimciler kuruluna yeni görevlerinde başarılar dileyerek girişimci kurullarının aktif bir şekilde çalışmalarını önemsediklerini ifade etti. Başkan Altuğ konuşmasında, “TOBB Sakarya İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkan ve Yardımcısı seçilen arkadaşlarımı kutluyorum. Bundan sonra kurulumuzla da çok başarılı çalışmalar içerisinde olacağımıza inanıyorum. Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Marmara’nın en büyük 2. Ticaret ve Sanayi Odası, Sakarya’nın en etkin ve güçlü kurumlarından biridir. Sizler de artık TOBB ve SATSO’nun bir ferdisiniz. Bunu her ortamda çalışmalarınızla, sorumluluklarınızla hissettireceksiniz. Şehrimizde gençlerin girişimcilik ekosistemine yönelik en önemli işleri yapan kuruluş SATSO ve onun bünyesindeki Genç Girişimciler kuruludur. İcra Komitemizin liyakatli arkadaşlarımızdan oluştuğunu biliyorum. Bizler SATSO Yönetimi olarak daima genç girişimciler kurulumuzun yanında olacak, Odamızın tüm imkanlarını çalışmalarının daha verimli, etkili sonuçlar vermesi adına seferber edeceğiz. İcra Komitemiz çalışmalarında çok faydalı olacağını düşündüğümüz bir oryantasyon süreci de geçirecek. Hepinize 4 yıllık görev sürenizde başarılar diliyorum.” diye konuştu.

Haber Tarihi : 29/10/2023
Haber Medya
Paylaş