2019-2023 dönemi Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Sakarya İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi ile Sakarya İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Üyelerine yaptıkları çalışmalara ithafen plaket takdim töreni gerçekleştirildi.

SATSO Ali Coşkun Konferans Salonu’nda gerçekleşen törende Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ ve Meclis Başkanı Erdem Ercan tarafından plaketler 2019-2023 Dönemi Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Zehra Dirim ve Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Mertcan Korkmaz başta olmak üzere Başkan Yardımcıları ile İcra Komitesi Üyelerine takdim edildi.

Törende mevcut dönem Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Elvan Bilgehan Dikici ve İcra Komiteleri Üyeleri ile Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Semih Çiftçi ve İcra Komitesi Üyeleri ve SATSO Yönetim Kurulu Üyeleri Volkan Terzioğlu, Ekrem Seçgin ve Orhan Gazi Kılıçarslan da hazır bulundular.

Törende konuşan SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ; “Sakarya üreten bir şehir ve bizler de hep birlikte bu üretimi artırmaya çalışacağız. Geçmiş dönem Kadın ve Genç Girişimcilerimiz 4 yıl boyunca birçok faaliyette bulundu, etkin çalışmalar gerçekleştirdi. Birçok projeyi ve etkinliği de hayata geçirdi. Umuyorum ki yeni dönemdeki kurullarımız aynı vizyonda ama üzerine daha da çok koyarak çalışacaklar. Bizler de yönetim kurulu olarak her türlü faaliyette yanlarında olacağız, imkanlarımızı seferber edeceğiz. Yeni dönemde kurulun daha verimli çalışması adına çeşitli kriterler getirdik. Bunun fayda sağlayacağını düşünüyorum. Bugün burada hem geçmiş hem de mevcut dönem Kadın ve Genç Girişimciler Kurulumuzu bir araya getirdik. Amacımız hem geçmiş dönem kurul üyelerimizi verdikleri hizmetler ve aldıkları sorumluluklardan dolayı teşekkür etmek hem de yeni kurul üyelerimizle birlikteliği sürekli kılmak adına kaynaşıp tecrübelerini paylaşmalarıdır.

Geçmiş dönem Kadın ve Genç Girişimciler Kurulumuza görev süreleri boyunca verdikleri hizmetler, gösterdikleri gayret ve ilimize ve Odamıza katkılarından dolayı teşekkür ediyorum.  Görev sürelerinin dolması SATSO aidiyetinin bitmesi anlamına gelmiyor. Her zaman dile getirdiğim gibi Sakarya ortak paydasında SATSO kılavuzluğunda birlikteliğimiz ve iş birliğimiz devam edecektir.” dedi.

SATSO Meclis Başkanı Erdem Ercan da kendisinin SATSO camiasındaki ilk görevinin Genç Girişimciler Kurulu üyeliği ile başladığını belirterek girişimcilikte rol modelin önemine değindi. Geçmiş dönem Kadın ve Genç Girişimciler Kurulu Başkan ve Üyelerine vermiş oldukları hizmet için teşekkürlerini iletti.

Haber Tarihi : 15/11/2023
Haber Medya
Paylaş