Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası 7. Meslek Komitesi (Isıtma, Soğutma ve Mekanik Tesisatçılar) tarafından AGDAŞ Sertifikasına sahip üye firma temsilcileri ile çalıştay gerçekleştirildi.

SATSO Hizmet Binasında gerçekleşen ve ev sahipliğini 7. Meslek Komitesi Başkanı Salih Kılınçarslan, Başkan Yardımcısı Erdem Yaşar, Komiteden Meclis Üyeleri Adem Bilgen ve Emrah Tetik ile Komite Üyesi İsmail Barış Dalkan’ın yaptığı toplantıya Adapazarı Gaz Dağıtım A.Ş tarafından sertifikayla yetkilendirilmiş firmaların temsilcileri iştirak etti.

Toplantıda 6 ayrı masada AGDAŞ ile işleyişte yaşanan problemler ve çözüm önerilerine yönelik istişarede bulunuldu.

Toplantıyı değerlendiren SATSO 7. Meslek Komitesi Başkanı Salih Kılınçarslan; “Sektörümüzün ve üyelerimizin şehrimizdeki en önemli iş ortağı Adapazarı Gaz Dağıtım A.Ş (AGDAŞ) ile ilgili Üyelerimizin yaşadığı problemler, işleyişteki sorunlar ve çözüm önerilerine yönelik istişare toplantısı gerçekleştirdik.

Toplantımızda AGDAŞ tarafından sertifika ile yetkilendirilmiş firmalarımızın temsilcileri ile bir araya geldik. Üyelerimiz 6 ayrı masada görüşlerini ve çözüm önerilerini dile getirdiler. Her masadan çıkan sorunları, bu sorunlara yönelik çözüm önerilerinden yol haritamızı çıkardık, rapor haline getireceğiz. AGDAŞ ile de paylaşacağız.

7. Meslek Komitesi olarak sektörümüzün Sakarya’daki sesi ve birleştirici gücü olmaya çalışıyoruz. Üyelerimiz akıl birliğine ve bir araya gelerek sorunların çözüleceğini inanıyor ve bu tür toplantılara yoğun bir şekilde katılım sağlıyor. AGDAŞ da sektörümüzün hizmet sürecinde en önemli paydaşlarımızdan biridir.

Sektör olarak tüketicinin ihtiyaçlarına yönelik çalışıyor ve hizmetlerin zamanında, aksamadan devam etmesi için çabalıyoruz. Bu çalıştayımızda olduğu gibi tüm faaliyetlerimiz bunun önemli örneğidir. Sorunların istişare ile çözüleceğine inanıyoruz.

Katılımları ve kıymetli görüşleriyle toplantımıza destek veren tüm üyelerimize teşekkür ediyor; komite üyesi tüm çalışma arkadaşlarıma emekleri için şükranlarımı sunuyorum.

Haber Tarihi : 18/11/2023
Haber Medya
Paylaş