Sayın Üyemiz,

TOBB tarafından Odamıza iletilen yazıda, Kocaeli Sanayi Odası’nın her yıl düzenlemiş olduğu ‘’Sektörel Performans Değerlendirme Ödülü’’ adı altında vermiş olduğu ödüllere bu yıl ilkini düzenleyeceği Kocaeli Sanayi Odası Sürdürülebilirlik Ödülleri kapsamında KOBİ ve Büyük İşletmeler olarak iki kategoride birincilik, ikincilik ve üçüncülük ödülleri verileceği, buna ek olarak da tüm kriterlerde fark yaratmayı başarabilen bir işletmeye “Mükemmeliyet Ödülü” verileceği bildirilmiştir.

Ödül başvurusu hakkında bilgi almak isteyen firmalar ksosurdurulebilirlik.org web adresi üzerinden detaylara ulaşabilir, başvuruda bulunmak isteyen firmaların ise aynı web sayfasından başvuru anketini 4 Aralık 2023 tarihine kadar doldurmaları gerekmektedir.

Haber Tarihi : 27/11/2023