SATSO Sağlık, Temizlik ve Kozmetik Ürünleri Ticareti sektör temsilcisi 15. Meslek Komitesi, belirli aralıklarla üye iş yerlerini ve kurum/kuruluşları ziyaret etmeye devam ediyor.

15. Meslek Komitesi Mensubu SATSO Yönetim Kurulu Üyesi Ekrem Seçgin, Komite Başkanı Davut Acunman, Başkan Yardımcısı Emrah Toylar, Meclis Üyeleri Osman Şakar ve Nihat Nama ile Komite Üyesi Yıldırım Çakmak’ın gerçekleştirdiği ziyaretlerde üyelerin komiteden beklentileri, sorun ve çözüm önerileri ve tavsiyeleri istişare ediliyor. Resmi kurum ve kuruluşlara gerçekleştirilen ziyaretlerde ise üyelerin talepleri iletiliyor.

Ziyaretler kapsamında AGDAŞ Genel Müdürü Mesut Uzun, Özel Beyhekim Hastanesi Başhekimi Dr. Mehmet Kırdar, Özel Bilge Hastanesi Başhekimi Dr. İsmet Kartal, Özel Adatıp Hastanesi Genel Müdür Yardımcısı Önder Altun, Fizyo Sağlık Hizmetleri, Kağan Optik Firma Sahibi Levent Şirin, Beta Optik, Meslek Grubu Üyesi Şaduman Yılmazer, Prof.Dr. Hakan Özhan, Op.Dr. Murat Tiftikçi, Doç.Dr. Erkan Arpacı, Op.Dr. Ufuk Ürdem ile Özel İnci Göz Hastanesi Koordinatörü Suat Yılmazer ziyaret edildi. Komite Üyeleri ziyaret ettikleri üyelerini sektördeki hizmetleri ve sağladıkları değer için onurlandırmak amacıyla plaket takdiminde bulundu.

Komite Başkanı Davut Acunman; “Üyelerimizin teveccühleri ile SATSO çatısı altında sorumluluk aldık ve üyelerimizin sesi olmak için göreve başladık. Üyelerimizin beklentilerini, sorunlarını çözüme kavuşturmak için çalışıyoruz. Sektörel iletişim, istişare ve akıl birliğine inanarak üyelerimizi sık sık ziyaret ederek fikir alışverişinde bulunuyoruz. Bu zamana kadar birçok üyemizi ve kurumu ziyaret ettik. Kendilerine sektörümüze sağladıkları değer ve katkılardan dolayı plaket takdim ettik. Sektörümüzün Sakarya’da sesi olmak, üyelerimizin beklentilerinde ilk adres olmak için çalışmayı sürdüreceğiz. Bizleri misafir eden tüm üyelerimize ve kurum temsilcilerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

Haber Tarihi : 23/1/2024
Haber Medya
Paylaş