Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası 7. Meslek Komitesi (Isıtma, Soğutma ve Mekanik Tesisatçılar) tarafından kombi yetkili servisi üyelerinin katılımıyla çalıştay gerçekleştirdi.

SATSO Hizmet Binasında gerçekleşen ve ev sahipliğini 7. Meslek Komitesi Başkanı Salih Kılınçarslan, Başkan Yardımcısı Erdem Yaşar, Komiteden Meclis Üyesi Emrah Tetik’in yaptığı toplantıda kombi yetkili servisi üyelerinin sorunları ve çözüm önerileri hakkında istişarede bulunuldu.

Komite Başkanı Salih Kılınçarslan’ın toplantıda yaptığı açıklamada şunları dile getirdi, “7. Meslek Komitesi olarak seçildiğimiz Ekim 2022’den bu yana üyelerimizle birçok toplantı gerçekleştirdik. Üyelerimiz sorunlarına yönelirken çözüm önerilerine de not ettik. Onların mesleki açıdan gelişimini önemseyerek birçok eğitim faaliyeti gerçekleştirdik. Bugün de kombi yetkili servis sertifikasına sahip üyelerimiz ile çalıştay gerçekleştirdik ve bu çalıştay 7. meslek komitemizin tarihinde kombi yetkili servisi üyeleriyle ile yapılan ilk çalıştaydır.

Günümüzde neredeyse her evde kombi bulunmakta ve ısınma ihtiyacı kombi ile sağlanmaktadır. O yüzden hayati öneme sahip bir cihazdır. Hem tüketicimizin mağdur olmaması hem de servislerimizin yaşadığı sorunların çözülerek daha verimli hizmet sunmaları, faaliyetleri gerçekleştirmeleri için çalıştayımız oldukça önemli.

Gerçekleştirdiğimiz çalıştayda konuştuğumuz her konuyu not aldık. Odamız personelleri tarafından çalıştayın sonuç raporu hazırlanarak komitemize sunulacak. Bizler de özellikle belirli konularda çalışmalarımıza ağırlık vereceğiz. Katılan tüm üyelerimize teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Haber Tarihi : 27/2/2024
Haber Medya
Paylaş