Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde faaliyet gösteren ulaşım ve taşımacılık sektör temsilcisi 19. Meslek Komitesi, üyelerine yönelik iftar programı düzenledi.

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ ve Meclis Başkanı Erdem Ercan’ın katılımıyla gerçekleştirilen ve ev sahipliğini 19. Meslek Komitesine mensup Yönetim Kurulu Üyesi Suat Akın, Komite Başkanı Orhan Şeşen, Başkan Yardımcısı Ahmet Aydınoğlu, Komite Meclis Üyeleri Emrah Kadir Atan ve Yalçın Can ile Komite Üyeleri Alper Fevzi Altay ile Yunus Emre Elbek’in üstlendiği iftar etkinliğine çok sayıda meslek grubu üyesi iştirak etti.

İftar programında 19. Meslek Komitesi adına açılış konuşmasını gerçekleştiren Komite Başkanı Orhan Şeşen, “19. Meslek Komitesi olarak şehrimizde temsil ettiğimiz yüzlerce üyemiz için sektörel bir aidiyet duygusu oluşturmaya çalışıyoruz. Komite olarak sektörümüzün beklentilerini karşılamak ve sorunlarını çözmek için de çabalıyoruz.  Bugün de sektör içi aidiyete katkı sunması için güzel bir iftar etkinliği tertipledik. Yönetim Kurulu ve Meclis Başkanımız da bizlere eşlik ettiler. Ramazan rahmet, paylaşma ve bereket ayıdır. İftarımıza katılan tüm üyelerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

Katılımcıları selamlamak üzere kürsüye gelen SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ ise; “Meslek Komitelerimiz Odamızın üyelerine hizmetinde temel vazifesi görmektedir. Üretim artarsa herkes kazanır. 19. Meslek Komitemize mensup üyelerimiz de üretimin artmasından kazançlı çıkacak başlıca sektörlerden biridir. Burada da SATSO’muzun birleştirici gücünü görmek bizleri oldukça sevindirdi. Ev sahipliği için komitemize ve katılan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” dedi.

Meclis Başkanı Erdem Ercan ise; “Şehrimizde sektörleri bir arada tutan en önemli oluşum SATSO ve tabanında da meslek komiteleridir. Meslek komitelerimiz Odamız hizmet anlayışında önemli bir yerdeler. Bu güzel etkinlik ve yoğun katılım için de 19. Meslek Komitemize ve iştirak eden üyelerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

Konuşmaların ardından gerçekleşen iftar etkinliğinde sigorta acentesi üyeler birlikte sohbet etme ve kaynaşma imkanı buldular.

Haber Tarihi : 3/4/2024
Haber Medya
Paylaş