TOBB Sakarya İl Kadın Girişimciler Kurulu ile Tüm Mühendis Kadınlar Derneği arasında iş birliği protokolü imzalandı.

SATSO Hizmet Binasında gerçekleşen imza törenine TOBB Sakarya İl KGK Başkanı Elvan Bilgehan Dikici ve TÜMKAD Yönetim Kurulu Başkanı Ülfet Öztürk ile KGK ve dernek temsilcileri katıldı.

TOBB Sakarya İl KGK Başkanı Elvan Bilgehan Dikici ve TÜMKAD Yönetim Kurulu Başkanı Ülfet Öztürk imzasıyla resmiyet kazanan protokol kapsamında arasında kadın mühendisliği ve kadın girişimciliğini güçlendirmeye yönelik eğitim, mentorluk, proje ve etkinlikler için yapılacak çalışmalarda iş birliği sağlanması amaçlanıyor.

Protokol imza töreninde konuşan TOBB Sakarya İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Elvan Bilgehan Dikici; “Protokolümüz hayırlı olsun. TOBB Sakarya İl KGK olarak kadınlarımızın girişimci cesaretini ve iş hayatında daha fazla istihdama katkı sunmaları amacıyla çalışıyoruz.

Bu çalışmamızda iki elin sesi düşüncesiyle TÜMKAD gibi ulusal anlamda gücü olan ve üreten Türk kadın mühendislerimizi temsil eden bir dernek ile iş birliği protokolüne imza atmanın memnuniyetini yaşıyoruz. Protokolümüz kapsamında çok daha fazla bir araya gelmeye, birlikte hareket etmeye, ortak proje fikirlerini hayata geçirmek amacıyla sahada güçlerimizi birleştirmeyi amaçlıyoruz. Protokolümüzün iki kuruluş ve de en önemlisi kadınlarımızın açısından hayırlı olmasını diliyorum. İlgisi için de TÜMKAD Başkanımız Ülfet Öztürk’e teşekkür ediyorum.” dedi.

Haber Tarihi : 14/1/2026
Haber Medya
Paylaş