İlimizin ekonomik, sosyal ve kültürel gelişimine katkıda bulunmak, üyelerimizin kurumsal kapasitesini geliştirmek, üretim ve ticaret hacimlerini artırmak amacıyla üyelerimize, paydaşlarımıza, tüm kurum/kuruluşlar ile halkımıza; zamanında, güncel iletişim kanalları aracılığıyla doğru bilgilerin ulaşmasını sağlamak Sakarya Ticaret ve Sanayi Odasının Basın Yayın ve Haberleşme Politikasıdır.

SATSO Basın Yayın ve Haberleşme Politikasının temelinde;
Şeffaflık ve ulaşılabilirlik
Tarafsızlık,
Uzlaşmacılık ve birleştiricilik,
Gündem ve farkındalık oluşturmak
İlkelerine dayalı bir politika benimsenmiş ve bu politika çerçevesinde başta üyeler olmak üzere paydaşlar ve tüm kurum ve kuruluşların Oda faaliyetleri hakkında detaylı bilgi sahibi olmaları amaçlanmıştır.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu’nun 18.08.2020 tarih ve 126/11 sayılı kararı ile oluşturulmuştur.