KALİTE POLİTİKASI

SATSO; 5174 Sayılı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Odalar ve Borsalar Kanunu çerçevesinde, üyelerinin müşterek ihtiyaçlarını karşılamak, gelişimlerini sağlamak, doğru bilgiyi üretmek, desteklemek ve yaymak amacıyla, üyelerinin istek ve görüşleri doğrultusunda, çağdaş ve kaliteli hizmeti mümkün olan en kısa zamanda yerine getirmeye çalışır.

SATSO, Yönetim Kurulu ve Oda çalışanlarının katılımıyla ortak kararlar alarak, hizmet kalitesini sürekli iyileştirmeye ve toplumsal sorumluluk bilinci içerisinde üyelerinin memnuniyetini mevcut kanunlar çerçevesinde en üst seviyeye çıkarmayı taahhüt eder.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu’nun 18.08.2020 tarih ve 126/11 sayılı kararı ile oluşturulmuştur.

AMAÇ

Ülkemizde ekonomik, ekolojik, sosyal ve kültürel sürdürülebilirliği sağlayacak fikir ve girişimler için gerekli iş ekosistemini desteklemek.


MİSYON 

Üyelerimizin ekonomik faaliyetlerini  geliştirmek ve  beklentilerini karşılayacak tüm hizmetleri etik kurallara uygun, uluslararası standartlarda ve çağdaş yönetim anlayışıyla sunmak.

VİZYON

Sakarya’da ticaret ve sanayii ekosisteminde değer yaratan lider bir kurum olmak.


DEĞERLERİMİZ

Evrensel Etik değerlerini gözetmek; Sosyal sorumluluk ve Çevre duyarlılığına sahip olmak;  Şeffaf, Katılımcı, Tutarlı, Güvenilir, Kararlı, Gerçekçi, Yenilikçi, Ulaşılabilir olmak; Üye ve Paydaş odaklılık, Farklılıklara saygılı olmak; Değişime açık olmak;  Örnek bir kurum olmak