SATSO 3. Meslek Komitesi üyeleri ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nu ziyaret ederek gıda toptancıları ile ilgili istişare eden SATSO Başkanı Mahmut Kösemusul, Uzunçarşı Projesi hakkında bilgi aldı. Başkan Toçoğlu’na teşekkür eden Kösemusul, “Tarihi Ada için, Sakarya’mız için hayata geçirilecek projeye tüm şehrin katkı sağlaması, destek vermesi gerekir. Sakarya’mız değer kazanırsa, sanayicimiz, esnafımız, tüccarımız kazanır. Tarihi Ada yenileme çalışmasını destekliyoruz” derken Başkan Toçoğlu, “Şehrimizin gelişimine katkı sağlayacak önemli projeleri SATSO ile birlikte hayata geçirmeye devam edeceğiz.” diye konuştu.

Başkan Toçoğlu’na Ziyaret
Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, 3. Meslek Komitesi üyeleri ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nu ziyaret etti. Gıda Toptancılarının kümelenme talepleri ile ilgili Başkan Toçoğlu ile istişare eden SATSO Başkanı Kösemusul, Büyükşehir Belediyesi ile işbirliği içerisinde çalıştıklarının altını çizdi. Yenilenmenin önemine dikkat çeken Kösemusul, “Bilimde, sanayide, teknolojide, çeşitli sektör ve alanlarda zamanın ruhunu yakalamak zorundayız. Sanayici ve işadamlarımızın, ticaret erbabımızın, esnafımızın taleplerini bu anlayışla değerlendiriyor, çözüm önerileri geliştiriyoruz. Çağımızın gerekliliklerine uygun bir ortamın oluşturulmasını sağlıyoruz.” şeklinde konuştu.

Uzunçarşı Yenileme Projesi’ni Destekliyoruz
Uzunçarşı Projesi ile ilgili görüşlerini dile getiren Başkan Kösemusul, SATSO’nun her alanda çok daha başarılı bir Sakarya için gayretli çalışmalar gerçekleştirdiğini ve paydaşları ile birlikte şehre hizmet ettiğini vurguladı. Uzunçarşı Yenileme Projesi’nden memnuniyet duyduklarını ifade eden Başkan Mahmut Kösemusul, “Tarihi Ada için, Sakarya’mız için hayata geçirilecek projeye tüm şehrin katkı sağlaması, destek vermesi gerekir. Sakarya’mız değer kazanırsa, sanayicimiz, esnafımız, tüccarımız kazanır. Tarihi Ada yenileme çalışmasını destekliyoruz. Her zaman bizlerin yanında olan, yol gösteren Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu’na çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

SATSO ile Önemli Projeler
Şehrin tüm paydaşlarıyla ortak aklı önceleyerek çalıştıklarını belirten Başkan Zeki Toçoğlu, destekleri için Başkan Kösemusul’a teşekkür etti. Başkan Toçoğlu, “Biz, şehrimizde yakalanan uyumdan büyük memnuniyet duyduğumuzu her fırsatta ifade ediyoruz. Şehrimizin gelecek vizyonunu bu birliktelikle inşa ediyoruz. Şehrimizin gelişimine katkı sağlayacak önemli projeleri SATSO ile birlikte hayata geçirmeye devam edeceğiz. Biz, SATSO’nun şehir vizyonumuz açısından önemli bir yeri olduğunu biliyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak sanayicilerimize, esnafımıza, iş adamlarımıza destek olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Haber Tarihi : 31/10/2014
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::