Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Latif Özkök, Sakarya İl Başkanı Eyüp Yıldırım ve il teşkilatından oluşan heyeti makamında ağırladı.

Saadet Partisi Genel Merkezi tarafından düzenlenen “Halkla Kucaklaşma Programını” kapsamında gerçekleştirilen ziyarette konuşan Genel Başkan Yardımcısı Latif Özkök,  kentin kanaat önderleri, STK, esnaf, mahalle ziyaretleri ile halkla bire bir görüşme, sorunları yerinde dinleme, halkın nabzını tutma, halkın beklentilerini tespit etme ve bunların çözümleri konusunda görüş alışverişi yapılan program hakkında bilgi verdi.

Özkök, Sakarya’nın ülke çapında önemli bir il olduğuna dikkat çekerek SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul’a hitaben “Sakarya’nın Türkiye genelinde önde gelen, ülkenin kalkınmasına ciddi rolü olan bir bölge olmasında verdiğiniz katkılar ve çabalarınızdan dolayı teşekkür ederiz. SATSO, ulusal ve uluslararası boyutta ciddi çalışmalara imza atıyor, yerel bölgelerin gelişmek için liderlere ihtiyacı vardır. Sakarya gelişiminde katkı sağlayan kurum, kişi siz olursunuz” dedi.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul ise “SATSO olarak ilimiz ve ülkemize vizyon katacak önemli projelerle hizmet etmeye gayret ediyoruz. Amacımız bu hizmet bayrağını ileriye taşımak. Sakarya’da, hizmet ediyor olmaktan büyük mutluk duyuyoruz, çünkü çabalarımız karşılıksız kalmıyor, her anlamda verimli bir bölge” diye konuştu.

Söz konusu ziyaret, otomotiv sektörünün Sakarya’daki gelişimi ve ‘Otomotiv Şehri Sakarya Projesi’ üzerine değerlendirmelerin ardından sona erdi.

 

Haber Tarihi : 19/1/2015
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::