Sayın Üyemiz,

Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü'nden Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğine iletilen ekli yazıyla, benzer ihtiyaçlar için uygulanan tedarik yöntem ve fiyat farklılıklarının ortadan kaldırılması, standart teknik şartnameler oluşturmak ve tıbbi sarf malzemelerine erişim kolaylığı sağlamak için ilgili teknik şartnamelerin sektörün görüşüne açıldığı bildirilmiştir.

Bu kapsamda Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürlüğü www.dmo.gov.tr adresinden "Tedarikçi Ön Kayıt" işlemlerini gerçekleştiren ilgili firmalarımızın, hazırlanan teknik şartnamelere yönelik değişiklik taleplerini gerekçeleriyle birlikte Sağlık Market-Tedarik Planlama Sistemi (TPS) "Teknik Şartname Görüş Bildirim" modülü üzerinden ivedi bir şekilde iletmeleri talep edilmiştir. Firma görüşlerinin ekli kılavuzda belirtildiği şekilde 14 Haziran 2022 tarihine kadar iletilmesi gerekmektedir. Resmi yazıya ulaşmak için tıklayınız.

Haber Tarihi : 10/6/2022