Sayın Üyemiz,

Kocaeli Ticaret Odası ve Doğu Marmara ABİGEM iş birliğinde organize edilen ve Odamızın da partner olarak yer aldığı Co-Matching İkili İş Görüşmeleri Etkinliği, 27 Ağustos 2024 tarihinde çevrim içi olarak gerçekleştirilecektir.

Co-Matching etkinliğinde, bulunduğunuz ortamdan sisteme online bağlanarak ilgili sektörlerde faaliyet gösteren yabancı firma temsilcileri ile görüşmelerde bulunabilecek ve olası iş birliklerini değerlendirebileceksiniz.

İlgili Sektörler:

·         Makine İmalatı

·         Metal & Metal İşleme

·         Plastik & Kauçuk

·         Otomotiv & Otomotiv Yan Sanayi

·         Kimya

·         İnşaat & Yapı Malzemeleri

·         Orman Ürünleri ve Mobilya

·         Enerji

·         Elektrik – Elektronik

·         Bilişim Teknolojileri

·         Gıda

·         Turizm

·         Gayrimenkul

·         Dayanıklı Tüketim Malzemeleri

Co-Matching Etkinliği’nde,

- Sektörün önde gelen firmalarına ürün, proje ve hizmetlerinizi sunabilir,

- Yurtdışı bağlantıları ile iş ağınızı genişletebilir,

- Yeni ticari ve teknolojik iş birlikleri ve proje ortaklıkları kurabilirsiniz.

Kayıt için: https://co-matching2024.b2match.io/ (Katılım ücretsizdir)

Önemli Not: Etkinliğin dili İngilizce olup, firma profillerinin sisteme İngilizce olarak kaydedilmesi gerekmektedir. Etkinlik esnasında tercüman desteğine ihtiyacı olan katılımcılar, profil kaydını yaparken sistem üzerinden tercüman talebinde bulunabilirler.

Duyuru Tarihi : 24/5/2024