21- 27 Mayıs Türk Mutfağı Haftası kutlamaları kapsamında Sakarya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından SATSO Mutfak Sanatları Akademisi’nde atölye etkinliği gerçekleştirildi.
Etkinliğe katılan Sakarya Kültür ve Turizm İl Müdürü Süleyman Acar, Sakarya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezai Matur, Sakarya Gazeteciler Birliği Müjdat Çetin, Sakarya Radyo ve Televizyon Yayıncıları Derneği Başkanı Remzi Adıyaman ve Sakarya Basınından Temsilciler Mancarlı Pide ve Kabak Kıvırma tatlısı lezzetlerini hazırladılar.
Katılımcılar, SATSO MSA Şefi Hatice Akman’ın reçetesine ve tavsiyelerine uygun olarak tarifleri yapmak için yapım aşamalarını yerinde öğrendi ve hazırladı.
Lezzetli ve eğlenceli anların yaşandığı workshop etkinliğinin sonunda katılımcılara katılım sertifikaları takdim edildi.
Gerçekleşecek workshoplara ulaşmak ve kaydolmak için www.satsomsa.com adresini ziyaret edebilirsiniz.
Haber Tarihi : 23/5/2025