Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü koordinasyonunda, korumalı işyerlerinin desteklenmesi ve güçlenmesi amacıyla girişimcileri bilgilendirmek için Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü Başkanlık Müşaviri Süleyman Rıdvanoğlu'nun katılımı ile Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde bir bilgilendirme toplantısı gerçekleştirilecek.

“Korumalı İşyeri Destek Projesi Teklif Çağrısı” isimli bilgilendirme toplantısı 05 Şubat Çarşamba günü saat 14.00'te SATSO Meclis Salonu'nda yapılacak.

Konu ile ilgili olarak Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Kerem Toprak, SATSO Yönetim Kurulu'nu ziyaret ederek proje hakkında bilgi verdi. Proje kapsamında zihinsel ve ruhsal engelli istihdamı sağlayan firmalara ciddi destekler verildiğini belirterek hem çalışan engelli işçiler için hem de firmalar için oldukça verimli bir çalışma olacağını ifade etti.

Ziyarette konuşan Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul söz konusu projenin iş dünyası açısından önemine değinerek devlet destekli böyle hayra vesile özel bir çalışmanın içinde bulunmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Kösemusul, firmaların zihinsel ve ruhsal engelli çalıştırma konusunda gerekli hassasiyeti göstermeleri gerektiğini vurgulayarak 05 Şubat Çarşamba günü saat 14.00'te SATSO'da gerçekleştirilecek bilgilendirme toplantısına katılım için ilimiz iş dünyasının temsilcilerine davette bulundu.

 

 

Haber Tarihi : 3/2/2014
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::