Sayın 05. Meslek Grubu Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ nden Odamıza gelen yazıda Mesleki Yeterlilik Kurumu tarafından Turizm, Konaklama, Yiyecek-İçecek Hizmetleri Sektöründe yürütülen çalışmalar kapsamında 2018 yılı içerisinde yürürlüğe giren 4 adet Ulusal Meslek Standardının (UMS) beş yıllık yürürlük süresi dolduğunun bildirildiği belirtilerek, Turizm, Konaklama, Yiyecek-İçecek Hizmetleri Sektöründe hazırlanan ve ulusal meslek standartları ile bu ulusal meslek standartları baz alınarak hazırlanan ulusal yeterliliklerin güncelleme çalışmalarında kullanılmak üzere görüş ve değerlendirmelerimiz talep edilmektedir.

Turizm, Konaklama, Yiyecek-İçecek Hizmetleri Sektöründe hazırlanan ve ulusal meslek standartları ile bu ulusal meslek standartları baz alınarak hazırlanan ulusal yeterliliklerin güncelleme çalışmalarında kullanılmak üzere görüş ve değerlendirmelerinizin ekte yer alan formlar doldurularak 25 Mayıs 2023 Perşembe günü mesai bitimine kadar [email protected] adresine gönderilmesi gerektiği hususunu bilgilerinize sunarız.

Ulusal Meslek Standartları bağlantı adresi: http://link.myk.gov.tr/guncelleme/

Gelen yazıya ulaşmak için tıklayınız.
UMS güncelleme formuna ulaşmak için tıklayınız.
UY güncelleme formuna ulaşmak için tıklayınız.

Haber Tarihi : 20/4/2023