Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde faaliyet gösteren Ticareti Araştırma ve Geliştirme Komisyonu, Ak Parti İl Başkanlığı görevine atanan Yunus Tever’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

SATSO Yönetim Kurulu Üyesi Bünyamin Müftüoğlu, Ticareti Geliştirme Komisyonu Başkanı ve SATSO Meclis Üyesi Behlül Bayrak, Komisyon Başkan Yardımcısı Enes Akcan ve Komisyon Üyelerinden oluşan SATSO Heyeti,   Ak Parti İl Başkanı Yunus Tever’e yeni görevinde başarılar diledi.

Komisyon adına konuşan Başkan Behlül Bayrak  “SATSO camiasında çeşitli yönetim kademelerinde yer almış olan ve iş dünyasını yakından tanıyan bir iş adamının göreve getirilmesinden memnuniyet duyuyoruz. Yeni göreviniz hayırlı olsun” diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden İl Başkanı Yunus Tever SATSO Ticareti Araştırma ve Geliştirme Komisyonu’na teşekkür ederek ilimizin her alanda daha iyi seviyelere gelmesi, ilerlemesi ve büyümesi adına hep birlikte gayret edeceklerini ifade etti.

Haber Tarihi : 18/1/2019
Haber Medya